Sam Decout

Principat d’Andorra

Sam Decout és fotògraf i filmmaker profesional, però davant de tot és un apassionat de la muntanya i la natura. A part d’això practica el telemark com ningú, amb un estil molt personal i que el porten més enllà de les pròpies arrels d’aquesta disciplina col·leccionant equipaments tradicionals. No us estranyi gens veure’l esquiar amb bombatxos de pana i esquís de nòrdic amb la fixació free-heel.

INSTAGRAM @samdecout
WEBSITE www.samdecout.com
VIMEO

El seu treball com a fotògraf té un estil molt propi, on sap destacar cada detall en les seves fotografies i transmetre sentits d’una forma molt subtil i a l’hora profunda. Entre el seu portfoli destaquen projectes pel món de la publicitat, disseny de producte, raids esportius, viatges i sobretot natura.

Sam es pot llevar tranquil·lament a les 5 de la matinada per anar a caminar a la muntanya, pràcticament sense llum, amb tot l’equip per trobar la llum i la penombra perfecta per donar vida a les siluetes dels cims més espectaculars d’Andorra o també desvetllar el que amaga la fauna autòctona del Principat quan tothom encara està dormint.

INSTAGRAM @samdecout
WEBSITE www.samdecout.com
VIMEO

Sam Decout es fotógrafo y filmmaker profesional, pero ante todo es un apasionado de la montaña y la naturaleza. Aparte de esto practica el telemark como nadie, con un estilo muy personal y que lo llevan más allá de las propias raíces de esta disciplina coleccionando equipos tradicionales. No os extrañe nada verlo esquiar con bombachos de pana y esquíes de nórdico con la fijación free-heel.

INSTAGRAM @samdecout
WEBSITE www.samdecout.com
VIMEO

Su trabajo como fotógrafo tiene un estilo muy propio, dónde sabe destacar cada detalle en sus fotografías y transmitir sentidos de una forma muy sutil y en la vez muy profunda. Entre su portfolio destacan proyectos por el mundo de la publicidad, diseño de producto, raids deportivos, viajes y sobre todo naturaleza.

Sam se puede levantar tranquilamente a las 5 de la madrugada para ir a andar en la montaña, prácticamente sin luz, con todo el equipo para encontrar la luz y la penumbra perfecta para dar vida en las siluetas de las cumbres más espectaculares de Andorra o también desvelar la fauna autóctona cuando todo el mundo todavía está durmiendo.

INSTAGRAM @samdecout
WEBSITE www.samdecout.com
VIMEO