Roger Puig
Esquiador paralímpic
Campió d’Europa 2018/19

Andorra

IG @rogerpuigski

Va començar a esquiar als 5 anys, quan li van deixar entrar en l’esquí club. Als 14 anys va patir un accident molt greu mentre estava en un camp d’esquí en Saas-fee amb l’esquí club.

En Roger va començar la seva recuperació física a Suïssa i va passar per l’Institut Gutman de Badalona. Roger va haver d’aprendre de nou a fer-ho tot, tornar a parlar, caminar, moure els braços… Al cap de mig any més o menys ja era capaç de posar-se uns esquís per a tornar a aprendre a esquiar.

Actualment està competint en el circuit d’esquí paraalpí internacional. En el seu recorregut esportiu va ser Campió d’Europa de la general de la temporada i d’eslalon 2018/2019, Campió d’Europa de súper gegant de la temporada 2019/20, participació en les paralimpiades d’hivern de PyeongChang 2018 i en els mundials de Tarvisio 2017 i Kranjka Gora – Sella Nevea 2019. També ha aconseguit bons resultats en copa del món, entrant en el TOP 10 en súper gegant en Veysonnaz i en eslalon en Prato Nevoso.

Roger Puig :: Esquiador paralímpico
Principat d’Andorra
Instagram @rogerpuigski
Contact: roger.puig222@gmail.com

Empezó a esquiar a los 5 años, cuando le dejaron entrar en el esquí club. A los 14 años sufrió un accidente muy grave mientras estaba en un camp de esquí en Saas-fee con el esquí club.

Roger empezó su recuperación física en Suiza y pasó por el Instituto Gutman de Badalona. Roger tuvo que aprender de nuevo a hacerlo todo, volver a hablar, andar, mover los brazos… Al cabo de medio año más o menos ya era capaz de ponerse unos esquís para volver a aprender a esquiar.

Actualmente está compitiendo en el circuito de esquí paraalpino internacional. En su recorrido deportivo fue campeón de Europa de la general de la temporada y de eslalon 2018/2019, Campeón de Europa de súper gigante de la temporada 2019/20, participación en las paralimpiadas de invierno de PyeongChang 2018 y en los mundiales de Tarvisio 2017 y Kranjka Gora – Sella Nevea 2019. También ha conseguido buenos resultados en copa del mundo, entrando en el TOP 10 en súper gigante en Veysonnaz y en eslalon en Prato Nevoso.