Lluís Velasco
Freerider
Cerdanya & Andorra

INSTAGRAM @lluisvelasco420

Lluís Velasco, local rider a Andorra des de fa ja varies temporades.
La seva trajectòria pel món de la competició dins del circuit del Freeride World Qualifier ha estat molt progressiva, obtenint molt bons resultats i viatjant pels millors spots de freeride dels Alps i Pirineus.

Lluís, que viu el freeride a fons, ha tingut molt bones experiències en aquestes competicions, tant per la bona organització del esdeveniments com per la gent que ha conegut durant tots aquests anys. La seva dedicació i entrenament d’una forma molt perseverant l’està forjant com un gran rider i ja està donant molt a parlar.

SPONSORS
Zag Skis, Liquid Active Wear, Sungod, Advenate, NWPD, Kangpoles, Swany gloves

Lluís Velasco :: Freerider
Cerdanya & Andorra
Instagram @lluisvelasco420

Lluís Velasco, local rider en Andorra desde hace ya varias temporadas.
Su trayectoria por el mundo de la competición dentro del circuito del Freeride World Qualifier ha sido muy progresiva, obteniendo muy buenos resultados y viajando por los mejores spots de freeride de Los Alpes y de Los Pirineos.

Lluís, que vive el freeride a fondo, ha tenido muy buenas experiencias en estas competiciones, tanto por la buena organización de los eventos como por la gente que ha conocido durante todos estos años. Su dedicación y entreno de una forma muy perseverante le está forjando como un gran rider y ya está dando mucho de que hablar.

SPONSORS
Zag Skis, Liquid Active Wear, Sungod, Advenate, NWPD, Kangpoles, Swany gloves