Guim Campeny
Freerider
Principat d’Andorra

INSTAGRAM @guimcampeny

En Guim Campeny és d’Andorra i actualment té 21 anys i li encanta la muntanya i tot el que ens aporta, de manera a poder-se expressar i fer-ne art. Altres passions per ell són l’alpinisme, l’escalada i tot tipus d’activitats a l’aire lliure.
Rider Local a la estació d’Ordino Arcalís des de que tenia 5 anys.
Com a Spots preferits pel freeride són per ell Arcalís, Verbier, Massif des Ecrins, La Clusaz i en general la muntanya en estat salvatge.
Actualment competeix al FWQ, però anteriorment va estar competint al FJT (Freeride Junior Tour) i al FJWC (Freeride Junior World Championships), fent 6é del món i 1er d’Europa
Està titulat en Ciència de l’Activitat Física i Esportiva, amb especialitat de marketing i management. Actualment està fent la titulació de monitor d’esquí francesa (ESF).

Guim Campeny :: Freerider
Principat d’Andorra
Instagram @guimcampeny

Email: guimcf@hotmail.com

Guim Campeny es de Andorra, actualmente tiene 21 años y le encanta la montaña y todo el que nos aporta, una manera a poderse expresar y hacer arte. Otras pasiones para él son el alpinismo, la escalada y todo tipo de actividades al aire libre.
Rider Local de la estación de Ordino Arcalís desde que tenía 5 años.

Como Spots preferidos para el freeride son Arcalís, Verbier, Massif des Ecrins, La Clusaz y en general la montaña en estado salvaje.
Actualmente compite en el FWQ, pero anteriormente estuvo compitiendo en el FJT (Freeride Junior Tour) y en el FJWC (Freeride Junior World Championships), haciendo 6.º del mundo y 1.º de Europa
Está titulado en Ciencia de la Actividad Física y Deportiva, con especialidad de marketing y management. Actualmente está haciendo la titulación de monitor de esquí francesa (ESF).