Cat. La nostra identitat.
La identitat d’Arcalaska està representada per un logo que reuneix el conjunt i l’essència de les muntanyes i llocs geogràfics que ens envolten.

Es representen 6 cims que formen una A: El Pic de Tristaina (2878 m) com a protagonista, Pic de Cataperdís (2806 m), Pic d’Arcalís (2776 m), Pic de Cabanyó o Cabayrou (2732 m), Pic de Creussans o Peyreguils (2702 m), Pic de l’Hortell (2560 m), entre ells es marquen dos itineraris de descens o canals com el característic Port del Rat i la de l’espectacular baixada des d’el Pic de Pereyguils als Estanys de Tristaina. Indrets situats a l’entorn de Creussans, fronterer amb el país veí i que són motiu de celebració d’esdeveniments tan importants com el Freeride World Tour que des de fa anys té parada obligatòria a Ordino Arcalís.

A La mateixa base de les muntanyes en forma de A, estan representats els Estanys de Tristaina tan emblemàtics d’aquest entorn tan especial i que també són motiu de visita molt sovint, tant a l’hivern com a l’estiu.


Cast. Nuestra identidad.
La identidad de Arcalaska está representada por un logo que reúne el conjunto y la esencia de las montañas y lugares geográficos que nos rodean.

Se representan 6 picos que forman una A: El Pic de Tristaina (2878 m) como  protagonista, Pic de Cataperdís (2806 m), Pic d’Arcalís (2776 m), Pic de Cabanyó o Cabayrou (2732 m), Pic de Creussans o Peyreguils (2702 m), Pic de l’Hortell (2560 m), entre ellos se marcan dos itinerarios de descenso o canales como el característico Port del Rat y la del espectacular descenso desde el Pic de Peyreguils hasta Els Estanys de Tristaina. Todos ellos ubicados en el escenario de Creussans, frontera con el país vecino y que son motivo de celebración de acontecimientos tan importantes como el Freeride World Tour que desde hace años tiene parada obligatoria a Ordino Arcalís.

En La misma base de las montañas en forma de A, están representados los Lagos de Tristaina tan emblemáticos de este entorno tan especial y que también son motivo de visita muy a menudo, tanto en invierno como el verano.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *